Wydział Inżynierii Zarządzania

Wyniki konkursu na najlepsze prace dyplomowe na kierunkach zarządzanie i inżynieria produkcji

21-11-2023
Logotyp PTZP Polskie Towarzystwo Zarządzania Produkcją

Polskie Towarzystwo Zarządzania Produkcją (PTZP) ogłosiło wyniki konkursu na najlepsze prace dyplomowe na kierunkach: zarządzanie i inżynieria produkcji obronione w wyższych uczelniach krajowych w 2023 roku.

Konkurs realizowany jest przez poszczególne oddziały PTZP. W Podlaskim Oddziale zwycięzcą w konkursie został:

I miejsce:

Dawid Kowalik – praca pt. Standaryzacja procesów konstrukcyjnych przy projektowaniu narzędzi produkcyjnych  – promotor dr inż. Elżbieta Krawczyk-Dembicka

I wyróżnienie:

Kacper Bezubik – praca pt. Wpływ geometrii stempla na efekty pracy wykrawarki mechaniczne j– promotor dr hab. inż. Bazyli Krupicz, prof. PB

II wyróżnienie:

Patrycja Świerzbińska – praca pt. Wpływ barwnika na wskaźniki SPC w procesie produkcji obudowy odkurzacza – promotor dr inż. Elżbieta Krawczyk-Dembicka

III wyróżnienie:

Norbert Sowul – praca pt. Usprawnienie procesu produkcyjnego poprzez wdrożenie wybranych narzędzi Lean Management w Fabryce Mebli „FORTE” S.A. – promotor dr inż. Łukasz Dragun

Recenzentem w przeprowadzonym konkursie był dr hab. inż. Wiesław Urban, prof. PB. Szczegółowe informacje o konkursie znajdą Państwo na stronie PTZP www.ptzp.org.pl oraz na stronie internetowej Podlaskiego Oddziału PTZP

https://wiz.pb.edu.pl/nauka-i-badania/podlaski-oddzial-polskiego-towarzystwa-zarzadzania-produkcja/

Wszystkim nagrodzonym serdecznie gratulujemy

Podlaski Oddział PTZP


× W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych.
Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję Politykę prywatności i wykorzystania plików cookies w serwisie.