Wydział Inżynierii Zarządzania

Wyniki konkursu na najlepsze prace dyplomowe na kierunku logistyka

02-12-2020
Logo ISMSME International Society for Manufacturing, Service and Management Engineering

Wydział Inżynierii Zarządzania Politechniki Białostockiej oraz International Society for Manufacturing, Service and Management Engineering ISMSME ogłosiło wyniki konkursu na najlepsze prace dyplomowe na kierunku logistyka studiów stacjonarnych pierwszego i drugiego stopnia obronione w Wydziale Inżynierii Zarządzania Politechniki Białostockiej.

Komisja Konkursowa, bazując na przygotowanych recenzjach dokonała wyboru najlepszej pracy zgłoszonej na poziomie pracy inżynierskiej i na poziomie pracy magisterskiej.

I miejsce na poziomie pracy inżynierskiej:

Studentka Justyna Tymińska – praca pt. Usprawnienie logistyki produkcji w przedsiębiorstwie Hydraulika Siłowa Ignacy Lenkiewicz – promotor dr Alicja Gudanowska

I miejsce na poziomie pracy magisterskiej:

Student Jan Adam Jasiński – praca pt. Perspektywy rozwoju żeglugi śródlądowej w Polsce – promotor prof. n. ekon. i n. techn. dr hab. inż. Joanicjusz Nazarko

Wyróżnione zostały także dwie prace:

Student Krzysztof Wilczewski – praca pt. Aplikacja bazodanowa do rozwiązywania problemu CVRPTW w hurtowni Eurocash Alkohole – promotor dr Marta Jarocka

Student Mirosław Gromek – praca pt. Koncepcja utworzenia centrum logistycznego na terenie województwa podlaskiego – promotor dr hab. inż. Ewa Chodakowska

Recenzentem w przeprowadzonym konkursie był dr hab. inż. Arkadiusz Jurczuk

Wszystkim nagrodzonym serdecznie gratulujemy

Władze Wydziału Inżynierii Zarządzania
oraz
International Society for Manufacturing, Service and Management Engineering ISMSME


Na skróty
× W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych.
Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.