Wydział Inżynierii Zarządzania

Dzień Otwarty na Wydziale Inżynierii Zarządzania

24-03-2023
Dzień otwarty 2023 na WIZ

Uczniowie z różnych miejscowości oraz z Białorusi odwiedzili Wydział Inżynierii Zarządzania podczas kolejnej edycji Dnia Otwartego w Politechnice Białostockiej. W Sali Rady Wydziału Prodziekan ds. Studenckich i Kształcenia dr Ewa Rollnik-Sadowska, prezentując ofertę edukacyjną, odpowiadała na szereg pytań związanych z warunkami przyjęcia na studia i specyfiką poszczególnych kierunków studiów. W Sali Kreatywnej dr n. med. inż. Jolanta Zuzda tłumaczyła na czym polega „Program rotacyjny w prewencji chorób układu ruchu”.

Natomiast dr inż. Łukasz Dragun i mgr inż. Mateusz Prorok w laboratoriach przybliżyli kandydatom środowisko programowania maszyn i robotów. W hali Berlin studenci z Samorządu Studenckiego WIZ  przekazywali kandydatom przydatne informacje związane ze studiami. Członkowie Studenckich Kół Naukowych „Obieżyświat” dr inż. Romualda Ziółkowskiego i „Industry 4.0” dr inż. Łukasza Draguna zapraszali do rozwoju swoich zainteresowań w organizacjach studenckich.

Tego dnia w Centrum Nowoczesnego Kształcenia dr Łukasz Nazarko Prodziekan ds. Rozwoju i Współpracy  przedstawił ofertę edukacyjną Wydział Inżynierii Zarządzania. Natomiast ” po raz pierwszy w CNK prezentowało się nowe Studenckie Koło Naukowe mgr Darii Smarżewskiej  „HR Team”. Studenci zachęcali przyszłych studentów do aktywności w różnych formach umożliwiających osobisty rozwój.

Kolejna wizyta kandydatów na studia w murach Politechniki Białostockiej podczas jesiennego Salonu Maturzystów.


× W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych.
Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję Politykę prywatności i wykorzystania plików cookies w serwisie.