Wydział Inżynierii Zarządzania

Jak polubić swoją pracę?

06-12-2022

W dniu 5 grudnia 2022 r. na naszym Wydziale gościliśmy Pana Pawła Snarskiego, Prezesa Zarządu i współwłaściciela Casablanca Catering sp. z o.o., do której należą takie miejsca jak Restauracja Kawelin, Hotel Esperanto, Folwark Nadawki, Gościniec Folwark Nadawki, Żubrowisko, członka Rady Przedsiębiorców działającej przy Wydziale Inżynierii Zarządzania, który od ponad 20 lat jest związany z branżą hotelarską i gastronomiczną. 

Spotkanie miało charakter dyskusji moderowanej przez doktora Romualda Ziółkowskiego.

Wiele interesujących pytań i poruszanych przez studentów problemów zostało wyjaśnionych i omówionych w przystępny, a jednocześnie niezmiernie motywujący słuchaczy sposób.

Ogromne doświadczenie i duża wiedza naszego Gościa, połączone z umiejętnością budowania bezpośrednich komunikatów do odbiorców pozwalały dobrze zrozumieć tak zawiłe kwestie jak m.in.:

  • jak polubić swoją pracę,
  • dlaczego wypalamy się w pracy,
  • czy kapitał ludzki nie jest tylko sloganem,
  • jak stawiać pierwsze kroki w życiu zawodowym,
  • lojalność to postawa czy umowa,
  • jak unikać porażek i jak sobie z nimi radzić, gdy uniknąć ich nie można.

To było kolejne już spotkanie z przedsiębiorcą, zorganizowane przez doktora Romualda Ziółkowskiego, w którym tym razem udział wzięli studenci I stopnia kierunku Zarządzanie i Inżynieria Usług (sem. V) w ramach przedmiotu „praktyka biznesu” oraz kierunku Zarządzanie (sem. III) specjalność: Marketing internetowy w biznesie wraz z Panią mgr Eweliną Tomaszewską w ramach ćwiczeń „analiza rynku”. 


× W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych.
Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję Politykę prywatności i wykorzystania plików cookies w serwisie.