Wydział Inżynierii Zarządzania

Spotkanie z Panem Januszem Mroczkowskim, CEO w agencji PR Opublikowani

28-12-2021

W czwartek 23 grudnia 2021 r. studenci naszego Wydziału kierunków: Zarządzanie – studia I stopnia (II rok studiów, specjalność Marketing internetowy w biznesie) oraz Zarządzanie – studia II stopnia (I rok, specjalność Zarządzanie Produktem i Sprzedażą), wzięli udział w spotkaniu z Panem Januszem Mroczkowskim, CEO w agencji PR Opublikowani.  

Spotkanie z Panem Januszem Mroczkowskim, CEO w agencji PR Opublikowani

Podczas spotkania poruszone zostały takie zagadnienia, jak:

  • media relations i która przestrzeń jest obecnie ważniejsza jeśli chodzi o relacje z klientem  – wirtualna czy realna, a może to już jest jedno i to samo ? (co miesiąc Agencja tworzy około 25 informacji prasowych),
  • social media i o tym jak je „okiełznać”, jeśli jest to w ogóle możliwe? (Opublikowani obsługują ponad 60 profili na samym tylko Facebooku, miesięcznie tworząc ponad 600 postów)
  • strategie komunikacji i jak tworzyć dobry content marketing,
  • i wreszcie jak się przygotować do pracy w agencji PR, jakie kompetencje są poszukiwane przez pracodawców?

Spotkanie trwało 60 minut, po czym przeniosło się do „kuluarów” na korytarzu, gdzie Pan Janusz Mroczkowski kontynuował jeszcze rozmowy z kilkoma najbardziej zainteresowanymi osobami. 

Dziękujemy Panu Januszowi za zrealizowane spotkanie, poświęcony czas i podzielenie się swoim bogatym doświadczeniem dotyczącym kształtowania relacji w środowisku wirtualnym.  

 

 


Na skróty
× W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych.
Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję Politykę prywatności i wykorzystania plików cookies w serwisie.