Wydział Inżynierii Zarządzania

Wyniki konkursu na najlepsze prace dyplomowe na kierunku logistyka

06-12-2022
Logo ISMSME International Society for Manufacturing, Service and Management Engineering

Wydział Inżynierii Zarządzania Politechniki Białostockiej oraz International Society for Manufacturing, Service and Management Engineering ISMSME ogłosiło wyniki konkursu na najlepsze prace dyplomowe na kierunku logistyka studiów stacjonarnych pierwszego i drugiego stopnia obronione w Wydziale Inżynierii Zarządzania Politechniki Białostockiej.

Komisja Konkursowa, bazując na przygotowanych recenzjach dokonała wyboru najlepszej pracy zgłoszonej na poziomie pracy inżynierskiej i na poziomie pracy magisterskiej.

I miejsce na poziomie pracy inżynierskiej:

Studentka Gabriela Hryniewicka – praca pt. Optymalizacja procesu wymiany części w systemach taśmociągów przy wykorzystaniu druku 3D na przykładzie BIAZET S.A.
 promotor dr inż. Łukasz Dragun 

I miejsce na poziomie pracy magisterskiej:

Student Patryk Malinowski – praca pt. Rozwój inicjatywy Pasa i Szlaku w Polsce w perspektywie 2050 roku
 
promotor dr Danuta Szpilko 

Wyróżniona została także praca:

Studentka Kinga Sandra Gąsiorowska – praca pt. Stan i perspektywy rozwoju koncepcji Urban Air Mobility w Polsce  – promotor dr Danuta Szpilko

 Recenzentem w przeprowadzonym konkursie była prof. dr hab. inż. Joanna Ejdys.

Wszystkim nagrodzonym serdecznie gratulujemy

Władze Wydziału Inżynierii Zarządzania

oraz

International Society for Manufacturing, Service and Management Engineering ISMSME


× W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych.
Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję Politykę prywatności i wykorzystania plików cookies w serwisie.