Wydział Inżynierii Zarządzania

Rekrutacja do Fabryki Młodego Inżyniera II w ramach projektu PB 2.0.

10-11-2020

W dniu 12 listopada 2020 r. rusza rekrutacja do Fabryki Młodego Inżyniera II w ramach projektu PB 2.0. – Zintegrowany Program Rozwoju, finansowanego z Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, która potrwa do 27 listopada 2020 r.

Zadanie projektu „Fabryka Młodego Inżyniera II” dedykowane jest wyłącznie studentom 4 ostatnich semestrów I i II stopnia studiów stacjonarnych wszystkich kierunków i wydziałów realizujących kształcenie na PB.

W ramach FMI II przewidziano:

  • Kursy językowe z egzaminem Technical B2 (30h).
  • Certyfikowane kursy.
  • Grupy kreatywne – rozwiązywanie „case study” dla przedsiębiorców.
  • Warsztaty kształtujące kompetencje miękkie.
  • Wizyty studyjne.

Udział w projekcie jest w 100% bezpłatny, finansowany ze środków UE.

Wsparcie zostanie udzielone min. 156 studentom PB.

Każdy uczestnik będzie zobowiązany do wzięcia udziału w min. 3 formach wsparcia.

Osoby zakwalifikowane do projektu zobligowane będą do uczestnictwa w badaniu Bilansu Kompetencji, który wskaże ostateczną ścieżkę udzielanego wsparcia oraz Bilansu Kompetencji na zakończenie wskazującego czy udzielone wsparcie podniosło Państwa wiedzę i umiejętności.

Wsparcie rozpocznie się najwcześniej od semestru letniego 2020/2021, w celu skorzystania ze wsparcia przed rozpoczęciem każdego z nich należy posiadać status studenta.  

Więcej informacji i link do formularza zgłoszeniowego znajdą Państwo na stronie internetowej projektu.

 


× W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych.
Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję Politykę prywatności i wykorzystania plików cookies w serwisie.